Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Optonica LED lámpatest , földbe szúrható , kerek , napelemes , mozgásérzékelővel , 9W , meleg fehér , kültéri , IP44 (9346)

15 690 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ledvonal.hu
 

Optonica LED napelemes lámpa 9W - Kerek + mozgásérzékelős /9346 (9346)

17 145 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
optonica.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 15 690 Ft

Termékleírás
Napelemes kültéri LED lámpatest mozgásérzékelővel,   mely ideális megoldás az olyan helyek megvilágítására ahol nem megoldató az áram  kiépítése. IP44-es védettségének köszönhetően vízvédett, kültéri LED lámpatestBiztonságot nyújt és energiatakarékos, hiszen beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, így csak akkor kapcsol fel, hogyha mozgást érzékel. Nem igényel kábelezést, nincsenek villanyszerelési munkálatok, tökéletes megoldás olyan helyre, ahol nincs lehetőség lámpát bekötiAkár 90%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé, hosszú élettartammal és nagy terhelésállósággal rendelkezik be- és kikapcsoláskorKörnyezetbarát Állól ámpa és falilámpa változatban is kaphatóAlkalmazás:kertben, bejáratnál, garázsbeállóknál, egyéb kültéri helyeken.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.