Esotec 102069 RGB

Esotec 102069 RGB

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
491416
Napelemes parti világítás, 3 részes készlet, IP44, Esotec 102069 RGB Parti világítás, 3 részes készlet

Fõbb jellemzõk
3 részes készlet egy-egy piros, zöld és kék fényforrással
4 db LED lámpánként

Leírás
Partikon világításként, vagy dekorációként a kertben is alkalmazhatók. A színes fényforrások csíptetõvel és zsinórral felakasztva díszítik a bokrokat vagy fákat a kertben. A különbözõ színű fények és lámpaburák romantikus hangulatot árasztanak, költség nélkül. A napelemes lámpák felsõ részére 4 modult építettek be, amelyek napsütés idején a világítótest belsejében lévõ akkut feltöltik. Éjjel a 4 db LED automatikusan bekapcsol. A burák színe és a fény színe azonos.

Szállítás tartalma
Parti világítás
1,2 V/800 mA-s NiMh ceruzaakku
Használati útmutató.

Műszaki adatok :
Tartalom: 1 STFényszín: RgbFényforrás típus: LEDVédelmi típus: IP44Átmérõ: 70 mmSzín: RgbAkku: NiMHVilágítási tartam: Teljesen feltöltött akkunál kb. 6 óra hosszat világítMéret, magasság: 110 mmÜzemi feszültség: Akku

Így is ismerheti: 102069RGB

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.