Egyéb ajánlatok

 

Napelemes lámpa 48 LED-es - Kültéri mozgásérzékelős (8814)

2 490 Ft
Raktáron
irány a bolt »
trendshop.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 490 Ft

Termékleírás
Napelemes lámpa.

A megfelelő megvilágítás biztosítja a gyalogos sétányok éjszakai kényelmes használatát és a felhasználók biztonságát. A szolár fali lámpa elegendő fényt biztosít, mielőtt belépne a házba, a garázsba, az alagsorba vagy bármi másba Egyéb az a hely, ahol a láthatóság jelentősen korlátozott napnyugta után. A COB lámpa 48 LED-ből áll! Szenzorral van felszerelve, amely bekapcsolja a világítást mozgás észlelésekor. Ennek hatására a lámpa azonnal felgyullad, amint közeledik hozzá, és nincs szükség kézi indításra. Ezenkívül a készülék rendelkezik alkonyat-érzékelővel, amely érzékeli a fényintenzitás változását, és aktiválja a lámpát, ha nincs elég fény, azaz napnyugta után. A készüléket egy belső újratölthető akkumulátor táplálja, amelyet napelemes modul tölt fel. Ez azt jelenti, hogy a készülék telepítés után teljesen karbantartást nem igényel. A könnyű összeszerelést a mellékelt szerelődübel garantálja. Ez lehetővé teszi a lámpa állandó rögzítését bármely felületen. A lámpát kültéri használatra tervezték, és napközben közvetlen napfénynek kell kitennie, hogy hatékonyan feltöltse az akkumulátort. COB - A lámpa legfeljebb 48 LED-ből áll! A COB diódák magas színvisszaadással rendelkeznek, és hasonlóak a természetes fényhez.
MOZGÁSÉRZÉKELŐ - A lámpának van egy mozgásérzékelője, amely bekapcsolja a fényt, amikor aktivitást észlel az érzékelő munkaterületén belül.
NAPI ÉRZÉKELŐ - A készülék olyan érzékelővel van felszerelve, amely reagál a világítás változásaira, és aktiválja a világítás bekapcsolásának lehetőségét, ha nincs elég megvilágítás.
SZOLÁR - A szolár modul és az akkumulátor biztosítja az áramellátást a készülék karbantartás nélküli működéséhez.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - A készlet tartalmaz egy rögzítő csapot a gyors és egyszerű telepítéshez.
MŰSZAKI ADATOK - lámpa teljesítménye: 0,2 W / a mozgásérzékelő érzékenysége: 3 m / tápegység: 5,5 V (1200 mAh) a készletben / méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 4. 7/9. 5/12. 5 cm / súly: 153 g

Így is ismerheti: 00008814 IS, 00008814IS

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.